Freriks Energetisch Management

Alles is energie en energetische krachten kunnen zowel een positieve als negatieve invloed hebben op mens, dier of gewas. Onderzoek van energie maakt duidelijk dat ziektes in duidelijke mate ook energetisch van oorsprong zijn. Stef Freriks is gespecialiseerd in het meten van energiebronnen en het oplossen van problemen die deze veroorzaken.

Een consult begint met een uitleg over energetische belastingen en het invullen van een persoonlijke gezondheidsklachtenlijst. Vervolgens worden op slaap- en andere belangrijke plaatsen metingen verricht op wateraders, aardstralen en overige belastingen en wordt meteen een huiscleaning uitgevoerd.

Het gehele onderzoek wordt gedocumenteerd en in getallen uitgedrukt. Aan de hand hiervan geven we aan hoe zwaar de belasting is en wat de mogelijke oplossingen zijn. Gelijktijdig wordt zichtbaar of evt. gezondheidsklachten een relatie hebben met de
belasting van de gemeten zaken. Het geheel duurt ongeveer anderhalf uur.

 

Als Energetisch Manager brengt Freriks de energie weer in balans. Ziektes kunnen afnemen of verdwijnen, welzijn en vitaliteit kunnen toenemen. Er is inmiddels zoveel onderzoek gaande naar fijnstoffelijke materie, dat het onderwerp uit het hokje hocus pocus verschuift naar dat van pure wetenschap.

 

Steeds meer vragen vinden in de wereld van de werking van energie een antwoord. Freriks houdt zich daar al jaren mee bezig en heeft wetenschappelijke bewijsvoering niet nodig maar het maakt zijn werk wel toegankelijker. Steeds meer mensen raken vertrouwd met zijn niet-reguliere manier om gezondheidsvragen, arbeidskwesties, tegenvallende resultaten of andere vragen te benaderen, behandelen en verhelpen.

Inmiddels is het bedrijf opgesplitst in twee specialismen: enerzijds het wichelroedelopen en anderzijds het Energetisch Management.

 

Ons bedrijf wordt geadviseerd door Paul de Chauvigny de Blot, Hoogleraar Business Spiritualiteit op Nyenrode.Contact gegevens Freriks Energetisch-Management & Wichelroede

Verdistraat 87
5343 VD Oss
De ingang bevindt zich langs de zijkant waar U voor een poort komt met een bel.
Telefoon 0412-457444
info@wichelroede.nl

Bestellen producten / reserveren cursussen: www.steffreriks.nl


Stef Freriks is gespecialiseerd in probleemoplossingen voor zowel mens, dier als gewas. Alles is energie en die kan positief uitpakken maar ook (heel) verkeerd. Onderzoek van energie maakt duidelijk dat ziekten bij mens, dier of gewas in duidelijke mate ook energetisch van oorsprong zijn.

H.S. Freriks

Contact formulier

0412-457444