Persoonlijk Groeiplan

Als je vast gelopen bent, het idee hebt dat je iets mist of niet blij wordt van de dingen waar je mee bezig bent dan kunnen wij je middels een persoonlijk traject verder helpen.


Hulp vragen als je vast gelopen bent is een lastige stap en vraagt vaak een dosis lef. Toch is hulp vragen de eerste stap om te besluiten dingen anders te gaan doen.
Middels een coachtraject kunnen wij je helpen om dit te realiseren

In dit coachtraject kom je verschillende coaches en/of therapeuten tegen. Allemaal met hun eigen expertise. Ondanks de verschillende expertises hebben ze één ding gemeen: ze staan opgesteld om jou te helpen.

Het eerste gesprek voor het coachtraject vindt plaats met Stef Freriks. De kosten voor een eerste intakegesprek zijn € 75,00. Aan de hand van de behoefte stelt Stef een persoonlijk groeiplan op. Aan het einde van het traject zal een evaluatiegesprek plaatsvinden. Hierin wordt het complete traject nabesproken.

Bel of mail gerust met ons om samen te bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Tel: 0412-457444 of info@wichelroede.nl

Bestellen producten / reserveren cursussen: www.steffreriks.nl


Stef Freriks is gespecialiseerd in probleemoplossingen voor zowel mens, dier als gewas. Alles is energie en die kan positief uitpakken maar ook (heel) verkeerd. Onderzoek van energie maakt duidelijk dat ziekten bij mens, dier of gewas in duidelijke mate ook energetisch van oorsprong zijn.

H.S. Freriks

Contact formulier

0412-457444