Energie Box Bovis

De Energie Box Bovis is een nieuw ontwikkelde ontstoorder welke na een lange reeks van tests tot stand is gekomen. Het heeft een meervoudige toepassing in het ontstoren van belastende energievelden en het harmoniseren van energieën. Bovendien geeft het mens, dier en plant een flinke dosis levensenergie waardoor de weerstand snel verbetert. Als ontstoorder is het een uniek apparaat (formaat ongeveer 20x14cm) waarmee ook die frequenties worden ontstoord die anders niet op te lossen zijn. Correctie apparatuur is er in diverse vormen en sommigen werken ook heel goed. Allen hebben gemeen dat ze op de bestaande netwerken werken en verder niet. De goede oplossingen doen dit voor de lange termijn, de minder goede doen dit voor een zeer beperkte tijd.

De Energie Box Bovis werkt volgens heel andere principes en geeft een grote toegevoegde waarde t.o.v. bestaande apparatuur, doordat deze met de ontwikkeling van het individu meegaat. Op het moment dat iemand zichzelf verder ontwikkelt ontstaat er een fijner trillingsgetal om deze mens heen en gaat hij of zij op een hogere frequentie functioneren. Doordat de Energie Box Bovis volgens oeroude natuurwetten is opgebouwd kan deze een zeer breed spectrum van frequenties verwerken. Door deze met de klok mee te draaien voelen gevoelige mensen dat deze direct pakt, ofwel dat er een heelheid in energie ontstaat.

Ook voor minder gevoeligen werkt deze Energie Box Bovis stevig op een aantal frequenties. Deze mensen kunnen ergens in de woning het apparaat neerzetten en zullen merken dat veel van de klachten los zullen resoneren waardoor ze verdwijnen. Natuurlijk worden de wateraders en aardstralen ook grotendeels geneutraliseerd.

Bijzonder is dat complete gezinnen op dezelfde frequenties reageren. Dus alle gezinsleden hebben dezelfde stand van de Energie Box Bovis nodig.

De naam Bovis zegt eigenlijk al genoeg: kwaliteit van energie. Door een hogere Boviswaarde functioneert een systeem, in dit geval een mens, beter. Bij een lage Boviswaarde worden vitamines, mineralen en medicijnen niet omgezet in bouwstoffen. Als we de Boviswaarde omhoog brengen zien we snel een verbeterde omzetting van voedingsstoffen naar bouwstoffen.

In de Energie Box Bovis zitten minimaal 400 toepassingen ingebouwd. De jongste aanpassingen zijn voor bijzondere ziekten. Proeven op dit gebied zijn nog gaande en lijken hoopvol.

Voor gevoelige mensen is voorlopig de enige oplossing om met de ontwikkeling mee te laten resoneren.

De werking is in drie hoofdlagen. De eerste laag is 17-18 meter. De tweede laag ongeveer 35 meter en de derde laag ruim 50 meter. Hij werkt als informator, harmonisator en transformator.

De Energie Box Bovis kost € 650,00 inclusief verpakkings- en verzendkosten (binnen Nederland). Voor meer informatie of uw bestelling, email naar info@wichelroede.nl of bel 0412 – 457 444.

 

Betalen met iDeal

Bestel nu in via internet en betaal online via iDeal!

>> Klik hier om online te bestellen! De Energie Box Bovis kan alleen besteld worden nadat er een meting door ons bedrijf heeft plaatsgevonden.

Bestellen producten / reserveren cursussen: www.steffreriks.nl


Stef Freriks is gespecialiseerd in probleemoplossingen voor zowel mens, dier als gewas. Alles is energie en die kan positief uitpakken maar ook (heel) verkeerd. Onderzoek van energie maakt duidelijk dat ziekten bij mens, dier of gewas in duidelijke mate ook energetisch van oorsprong zijn.

H.S. Freriks

Contact formulier

0412-457444