Wichelroedelopen

De wichelroede is een oeroud instrument wat we kennen van het zoeken naar water. De wichelroede is universeel inzetbaar om energieën van allerlei soorten op te sporen. Het is een stuk gereedschap dat bij uitstek geschikt is om energieën op te sporen.

Van oudsher werd een tak van een hazelaar of wilg gebruikt om als aanwijzend instrument te gebruiken bij het zoeken naar bijvoorbeeld een waterader als men een bron wilde slaan. De tak werd op een bepaalde wijze onder spanning gebracht en op een speciale wijze vastgehouden. De gespannen tak draaide naar een andere positie als het 'raak' was.

Tegenwoordig wordt er veel gewerkt met metalen versies van de wichelroede. Een veel gebruikt instrument is de 'allemansroede'. Deze is geschikt om aardstraling en elektrosmog in en om uw woning op te sporen.

 

Interesse? Klik hier voor een cursus wichelroede lopen!

 

 


Bestellen producten / reserveren cursussen: www.steffreriks.nl


Stef Freriks is gespecialiseerd in probleemoplossingen voor zowel mens, dier als gewas. Alles is energie en die kan positief uitpakken maar ook (heel) verkeerd. Onderzoek van energie maakt duidelijk dat ziekten bij mens, dier of gewas in duidelijke mate ook energetisch van oorsprong zijn.

H.S. Freriks

Contact formulier

0412-457444