Affirmaties

 

Een affirmatie  is een doelstelling in het nu welke de energieen bijstuurt om doelen scherper en doeltreffender te bereiken.


Het is ons inmiddels duidelijk dat er niet altijd effectief  gewerkt wordt met affirmaties.  Men weet het wel globaal maar kan er niet de kracht, inhoud en  power volledig uit halen.

Door bewustzijn op de affirmaties te zetten versterken ze. Inmiddels hebben we richtlijnen ontwikkeld waaraan affirmaties moeten voldoen.

Een goede therapeut of manager voelt exact wanneer de affirmatie pakt.Doe-dag voor Nieuwetijdskinderen en hun ouders

Op vrijdag 15 augustus organiseerden wij een informatieve “doe-dag” voor Nieuwetijdskinderen en hun ouders.
De dag werd na een kort voorstelrondje gestart met oefeningen om dichter bij je gevoel te komen. Dus niet denken maar VOELEN. Hierin kregen de kinderen, maar zeker ook de ouders, de bevestiging dat het met hun gevoel wel goed zat en daar wel degelijk op mogen vertrouwen.

In het bomenpark, waar halverwege de dag een gezellige picknick plaats vond, hebben de kinderen een workshop intuïtief schilderen gehad waarbij veel duidelijkheid kwam uit de schilderijen. De ouders hebben grafheuvels bezocht en de energie van leylijnen gevoeld.  Tijdens deze bezoekjes is er informatief veel uitgewisseld. De dag werd afgesloten op het Stationsplein waar iedereen nog een boekje  met  info voor en over nieuwetijdskinderen mee kreeg.

Aan de reacties was te merken dat we terug kunnen kijken op een geslaagde dag voor jong en oud die zeker voor herhaling vatbaar is.Wichelroede in het Belgische nieuws

Interview met cursist Energetisch-management Theo de Cock op ATV, eind mei 2008. (www.atv.be klik op ”welkom in! …” en kies dan “Ranst”)


Interview met Stef Freriks voor Radio + TV Noord Holland

Interview met Stef Freriks voor Radio + TV Noord Holland op 23 juni 2008 (www.rtvnh.nl klik op “programma’s”- “van zuks dus” en kies uitzending van 24 juni)
« Vorige  1 2 3 4 5  Volgende »

Bestellen producten / reserveren cursussen: www.steffreriks.nl


Stef Freriks is gespecialiseerd in probleemoplossingen voor zowel mens, dier als gewas. Alles is energie en die kan positief uitpakken maar ook (heel) verkeerd. Onderzoek van energie maakt duidelijk dat ziekten bij mens, dier of gewas in duidelijke mate ook energetisch van oorsprong zijn.

H.S. Freriks

Contact formulier

0412-457444