Stef Freriks in het programma NachtsuiteNieuwe inzichten Astrologie

 

Ons bereikte het bericht dat de huidige astrologie niet meer exact passend is.

Vernieuwingen komen vanuit het bewustzijn naar boven. Dit zet ons natuurlijk aan het denken en informeren.


Het bleek dat astrologe Marcelle Jansen hier al wat meer van wist.

Zij heeft het inzicht gekregen dat de oer-astrologie afkomstig is van astraal reizen.

Door een aantal zaken is dit in de loop van de dimensies afgenomen en heeft men dit omgezet in de huidige kennis van de astrologie.  

Astrologie stamt uit een dimensie die nog voor Lemurië ligt.
 

Oude verloren gaande gebruiken blijven altijd hun energie waarde behouden. De energie blijft dus bestaan. Deze wordt dan dimensies of wel duizenden jaren verder weer opgepikt en opnieuw vorm aan gegeven. Dit is ook bv. bij de huidige zenmeditatie het geval. 


Bijzonder is dat steeds meer astrologen een combinatie  zoeken van spiritualiteit met astrologie.


Vanuit onze ervaring vanuit andere hoeken komen we steeds dichter bij het punt dat het astraal reizen weer boven komt en als een belangrijk fenomeen zal kunnen gaan functioneren.

De kennis van de astrologie zoals Marcelle deze omschrijft lijkt voor ons dan ook zeer wel mogelijk.Oorzaak van problemen in een bedrijf


Het wordt ons steeds duidelijker dat ondernemers die een blokkade hebben dit zich steeds meer gaat uiten in hun bedrijf.

Het blijft een enorme uitdaging om te zoeken waar deze blokkade zit.

Om deze te kunnen vinden zijn compleet nieuwe technieken nodig die wij in onze lesstof in Energetisch Management  implementeren.

Als voorbeeld nemen we een bedrijf waar moeder niet meer betrokken is bij de zaak maar wel regelmatig iedereen vertelt wat ze wel en niet moeten doen.

Na enig speurwerk kwamen we er achter dat deze heel goed bedoelde energie een blokkade bij de anderen veroorzaakte.

Doordat er toch onbewust werd ingegrepen konden mensen niet hun eigen verantwoording nemen en kwam deze boven in hier niet nader te benoemen problemen.Affirmaties

 

Een affirmatie  is een doelstelling in het nu welke de energieen bijstuurt om doelen scherper en doeltreffender te bereiken.


Het is ons inmiddels duidelijk dat er niet altijd effectief  gewerkt wordt met affirmaties.  Men weet het wel globaal maar kan er niet de kracht, inhoud en  power volledig uit halen.

Door bewustzijn op de affirmaties te zetten versterken ze. Inmiddels hebben we richtlijnen ontwikkeld waaraan affirmaties moeten voldoen.

Een goede therapeut of manager voelt exact wanneer de affirmatie pakt.Doe-dag voor Nieuwetijdskinderen en hun ouders

Op vrijdag 15 augustus organiseerden wij een informatieve “doe-dag” voor Nieuwetijdskinderen en hun ouders.
De dag werd na een kort voorstelrondje gestart met oefeningen om dichter bij je gevoel te komen. Dus niet denken maar VOELEN. Hierin kregen de kinderen, maar zeker ook de ouders, de bevestiging dat het met hun gevoel wel goed zat en daar wel degelijk op mogen vertrouwen.

In het bomenpark, waar halverwege de dag een gezellige picknick plaats vond, hebben de kinderen een workshop intuïtief schilderen gehad waarbij veel duidelijkheid kwam uit de schilderijen. De ouders hebben grafheuvels bezocht en de energie van leylijnen gevoeld.  Tijdens deze bezoekjes is er informatief veel uitgewisseld. De dag werd afgesloten op het Stationsplein waar iedereen nog een boekje  met  info voor en over nieuwetijdskinderen mee kreeg.

Aan de reacties was te merken dat we terug kunnen kijken op een geslaagde dag voor jong en oud die zeker voor herhaling vatbaar is.Wichelroede in het Belgische nieuws

Interview met cursist Energetisch-management Theo de Cock op ATV, eind mei 2008. (www.atv.be klik op ”welkom in! …” en kies dan “Ranst”)


Interview met Stef Freriks voor Radio + TV Noord Holland

Interview met Stef Freriks voor Radio + TV Noord Holland op 23 juni 2008 (www.rtvnh.nl klik op “programma’s”- “van zuks dus” en kies uitzending van 24 juni)
« Vorige  1 2 3 4 5  Volgende »

Bestellen producten / reserveren cursussen: www.steffreriks.nl


Stef Freriks is gespecialiseerd in probleemoplossingen voor zowel mens, dier als gewas. Alles is energie en die kan positief uitpakken maar ook (heel) verkeerd. Onderzoek van energie maakt duidelijk dat ziekten bij mens, dier of gewas in duidelijke mate ook energetisch van oorsprong zijn.

H.S. Freriks

Contact formulier

0412-457444