Waarvoor kunt u bij ons terechtStef Freriks bij RTL- Editie NL

24 maart  Stef Freriks bij RTL -Editie NL


N.a.v. een hoofrol voor de wichelroede bij een explosie zijn er tv-opnames met Stef Freriks gemaakt om te laten zien dat een wichelroede wel degelijk gebruikt kan worden bij het opsporen van gasleidingen etc. Fotograaf en reporter waren in ieder geval overtuigd. Het desbetreffende artikel wat de aanleiding was tot de tv-opnames kunt u op onze nieuwspagina lezen.

De tv-opnames  uitgezonden door RTL-Editie NL kunt u via de volgende link bekijken :
http://www.rtl.nl/components/actueel/editienl/miMedia/2009/week13/di_wichelroede.avi_plain.xml


Bent u  nieuwsgierig geworden naar de werking van de wichelroede, volg dan bij ons de 2-daagse wichelroedecursus.  Kijk voor meer info onder Cursussen.

 

 

 

 

Hoofdrol wichelroede bij explosie

Door IRIS VAN DEN BOOM
UTRECHT - IJB Geotechniek BV dat door het openbaar ministerie verantwoordelijk wordt gehouden voor de explosie op winkelcentrum Overkapel in januari 2006, vindt zichzelf niet schuldig.
Algemeen directeur Groen is dan ook oneens met de 25.000 euro boete die het OM gistermiddag heeft geeist tegen het grondbedrijf.

Winkelcentrum Overkapel in Overvecht-Zuid werd op 10 januari 2006 verwoest, na een ontploffing als gevolg van een gaslek. Vijf mensen raakte gewond, onderwie een meisje van 12 jaar zeer ernstig. Zij lag weken in coma en is een groot deel van haar geheugen kwijt.

IJ Geotechiek BV uit Lemmer zegt als bedrijf niet verantwoordelijk te zijn voor het gaslek. Het lek ontstond na een fout van twee werknemers, die sondeerwerkzaamheden - een soort boringen met een holle buis - moesten uitvoeren. Zij stuitten onverwacht op een gasleiding, waardoor uiteindelijk een explosie plaatsvond. Een hoofdrol bij de inschattingsfout blijkt te zijn weggelegd voor een wichelroede, waarmee de mannen werkten.

Bij hun werkopdracht hadden de twee sondeermeesters geen zogenaamde Klic-melding gekregen: een plattegrondje waarop staat waar in de grond (gas)leidingen liggen. Dat had volgens IJ Geotechniek BV het signaal moeten zijn om niet te beginnen met het sonderen. De mannen grepen evenwel naar een wichelroede om mogelijke leidingen op te sporen. Een methode die wel vaker werd gebruikt, maar volgens deskundigen geen wetenschappelijke waarde heeft. In tegenstelling tot de bevinding van de wichelroede, lag er op de bewuste plek weldegelijk een gasleiding in de grond.

Het OM vindt dat het grondbedrijf 'grovelijk onvoorzichtig heeft gehandeld' door in een woonwijk de wichelroede-methode te gebruiken. Het bedrijf zélf is net zo verantwoordelijk voor de explosie als de twee werknemers, vindt het OM. Leidinggevenden wisten immers dat de omstreden methode wel vaker werd ingezet. En dus eiste de officier van justitie een boete van 25.000 euro. De sondeermeesters hebben inmiddels een schikking van 750 euro betaald voor hun persoonlijke aandeel.

Energiebedrijf Eneco dat het gaslek dichtte, maar het terrein vrijgaf voordat het gevaar was geweken, heeft een schikking van 35.000 euro aangeboden gekregen. Het bedrijf moet een artikel plaatsen in een vaktijdschrift over de explosie.

De rechtbank doet over twee weken uitspraak.

 Gelukkige Koeien geven meer melk

Bron: www.nu.nl
Uitgegeven: 28 januari 2009 16:38
Laatst gewijzigd: 28 januari 2009 16:38 


LONDEN - Koeien met namen als Bertha of Clara geven meer melk dan hun soortgenoten zonder naam. Dat blijkt uit Brits onderzoek dat woensdag is gepubliceerd in het online wetenschappelijke tijdschrift Anthrozoös.Koeien die op een persoonlijke manier worden behandeld, kunnen tot wel 280 liter melk per jaar meer produceren, aldus experts van de Newcastle University.
''Net als mensen voelen koeien zich ook gelukkiger en ontspannender als ze wat meer aandacht krijgen'', zei Catherine Douglas, die het onderzoek uitvoerde.

 

Melkproductie
''Door de individualiteit te benadrukken, zoals het dier bij de naam te noemen of er meer contact mee te hebben tijdens het opgroeien, verbeteren we niet alleen het welzijn van de koe en zijn beeld van mensen, maar vermeerderen we ook de melkproductie.''
Het onderzoek is gebaseerd op gesprekken met ruim vijfhonderd melkveehouders in Groot-Brittannië. Een Britse melkveehouder beaamt de resultaten van het onderzoek: ''Het is heel belangrijk om koeien elk afzonderlijk te benaderen. De beesten zijn niet alleen ons vee, maar maken ook deel uit van de familie.''Stef Freriks in het programma NachtsuiteNieuwe inzichten Astrologie

 

Ons bereikte het bericht dat de huidige astrologie niet meer exact passend is.

Vernieuwingen komen vanuit het bewustzijn naar boven. Dit zet ons natuurlijk aan het denken en informeren.


Het bleek dat astrologe Marcelle Jansen hier al wat meer van wist.

Zij heeft het inzicht gekregen dat de oer-astrologie afkomstig is van astraal reizen.

Door een aantal zaken is dit in de loop van de dimensies afgenomen en heeft men dit omgezet in de huidige kennis van de astrologie.  

Astrologie stamt uit een dimensie die nog voor Lemurië ligt.
 

Oude verloren gaande gebruiken blijven altijd hun energie waarde behouden. De energie blijft dus bestaan. Deze wordt dan dimensies of wel duizenden jaren verder weer opgepikt en opnieuw vorm aan gegeven. Dit is ook bv. bij de huidige zenmeditatie het geval. 


Bijzonder is dat steeds meer astrologen een combinatie  zoeken van spiritualiteit met astrologie.


Vanuit onze ervaring vanuit andere hoeken komen we steeds dichter bij het punt dat het astraal reizen weer boven komt en als een belangrijk fenomeen zal kunnen gaan functioneren.

De kennis van de astrologie zoals Marcelle deze omschrijft lijkt voor ons dan ook zeer wel mogelijk.Oorzaak van problemen in een bedrijf


Het wordt ons steeds duidelijker dat ondernemers die een blokkade hebben dit zich steeds meer gaat uiten in hun bedrijf.

Het blijft een enorme uitdaging om te zoeken waar deze blokkade zit.

Om deze te kunnen vinden zijn compleet nieuwe technieken nodig die wij in onze lesstof in Energetisch Management  implementeren.

Als voorbeeld nemen we een bedrijf waar moeder niet meer betrokken is bij de zaak maar wel regelmatig iedereen vertelt wat ze wel en niet moeten doen.

Na enig speurwerk kwamen we er achter dat deze heel goed bedoelde energie een blokkade bij de anderen veroorzaakte.

Doordat er toch onbewust werd ingegrepen konden mensen niet hun eigen verantwoording nemen en kwam deze boven in hier niet nader te benoemen problemen.Affirmaties

 

Een affirmatie  is een doelstelling in het nu welke de energieen bijstuurt om doelen scherper en doeltreffender te bereiken.


Het is ons inmiddels duidelijk dat er niet altijd effectief  gewerkt wordt met affirmaties.  Men weet het wel globaal maar kan er niet de kracht, inhoud en  power volledig uit halen.

Door bewustzijn op de affirmaties te zetten versterken ze. Inmiddels hebben we richtlijnen ontwikkeld waaraan affirmaties moeten voldoen.

Een goede therapeut of manager voelt exact wanneer de affirmatie pakt.Doe-dag voor Nieuwetijdskinderen en hun ouders

Op vrijdag 15 augustus organiseerden wij een informatieve “doe-dag” voor Nieuwetijdskinderen en hun ouders.
De dag werd na een kort voorstelrondje gestart met oefeningen om dichter bij je gevoel te komen. Dus niet denken maar VOELEN. Hierin kregen de kinderen, maar zeker ook de ouders, de bevestiging dat het met hun gevoel wel goed zat en daar wel degelijk op mogen vertrouwen.

In het bomenpark, waar halverwege de dag een gezellige picknick plaats vond, hebben de kinderen een workshop intuïtief schilderen gehad waarbij veel duidelijkheid kwam uit de schilderijen. De ouders hebben grafheuvels bezocht en de energie van leylijnen gevoeld.  Tijdens deze bezoekjes is er informatief veel uitgewisseld. De dag werd afgesloten op het Stationsplein waar iedereen nog een boekje  met  info voor en over nieuwetijdskinderen mee kreeg.

Aan de reacties was te merken dat we terug kunnen kijken op een geslaagde dag voor jong en oud die zeker voor herhaling vatbaar is.Wichelroede in het Belgische nieuws

Interview met cursist Energetisch-management Theo de Cock op ATV, eind mei 2008. (www.atv.be klik op ”welkom in! …” en kies dan “Ranst”)
« Vorige  1 2 3 4 5  Volgende »

Bestellen producten / reserveren cursussen: www.steffreriks.nl


Stef Freriks is gespecialiseerd in probleemoplossingen voor zowel mens, dier als gewas. Alles is energie en die kan positief uitpakken maar ook (heel) verkeerd. Onderzoek van energie maakt duidelijk dat ziekten bij mens, dier of gewas in duidelijke mate ook energetisch van oorsprong zijn.

H.S. Freriks

Contact formulier

0412-457444