Energetisch Management: Innovatie maar dan anders

Energetisch Management: Innovatie maar dan anders


Hoe vaak wordt niet gezegd dat de beste zakenmensen alleen maar uit pure intuïtie, op basis van hun onderbuikgevoel, tot de grootste successen komen? Intuïtie is het vermogen om subtiele energie waar te nemen, te voelen, zien, horen, ruiken en proeven. Iedereen heeft dit vermogen, iedereen is helder. Toch heeft de ratio, het verstand, vaak de overhand en raakt de intuïtie in de vergetelheid. Bij het doen van zaken is een goed gevoel, de intuïtie, vaak van wezenlijk belang. Loop je als ondernemer echter vast in je eigen valkuilen, of die van je personeel, kan een oplossing om een blokkade richting de intuitie op te lossen een bedrijfsreading zijn. Het Zakennieuws kreeg de kans een bedrijfsreading door Stef Freriks mee te maken bij Dobbelsteijn Bisschops CS in Ingen.
Klik op onderstaande link voor een uitgebreid verslag.

http://www.energetisch-management.nl/zakennieuws.pdfEnergetisch geteelde aardbeien

Energetisch geteelde aardbeien, beschikbaar tot 1 december 2009

Deze aardbeien zijn met liefde en bewustzijn geteeld.
Bijzonder aan deze teelt is, dat de opbrengst groter is dan voorlichters onder deze omstandigheden voor mogelijk houden.
Deze teelt neemt aanzienlijk minder voedingstoffen op en gaat 2x zo efficiënt met de mineralen om als andere geteelde aardbeien.
Inmiddels hebben we er ervaring mee dat ze ondersteunend werken voor reuma door de hoge energiewaarde.


Conclusie welke wij getrokken hebben, waarbij dit aardbeienproject een van onze informatiekanalen is, is dat stressvrije mensen veel efficiënter met mineralen omgaan;
of wel Stress blokkeert mineralen.
Uit ander onderzoek is gebleken dat mineralen kunnen clusteren,  helaas is er nog geen enkel laboratorium die dit kan opsporen. Natuurlijk komt hier vervolgonderzoek op en zullen wij u tijdig verder informeren.


Deze aardbeien zijn te koop tegen dagprijzen bij :
Anita van Veltom
Bakkebergstraat 11
4891 PA RIJSBERGEN
076-5964015
De zaterdagleveringen graag van te voren bestellen

 Bedrijfsworkshop, Behoud je eigen energie

Wij zijn gestart met het geven van de bedrijfsworkshop, Behoud je eigen energie.
Het doel van deze workshop is om gezondheidsklachten, vermoeidheidsklachten etc. te verminderen en zelfs te voorkomen.

Men leert wat energie is en hoe je hier mee om kunt gaan. Middels oefeningen worden een aantal vormen van energie tastbaar gemaakt.
Door te leren hoe je jezelf goed kunt gronden en je te leren afschermen en beschermen van binnendringende energieën, kun je op een prettige en energieke manier je werk uitvoeren.
De workshop wordt gegeven door gekwalificeerde mensen die mede het vermogen hebben om ook daadwerkelijk te kunnen zien hoe het met de gronding en afscherming van de cursist is gesteld.

Deze cursus wordt aangeboden op onze locatie in Heesch maar kan ook, indien gewenst, in-company verzorgd worden.Waarvoor kunt u bij ons terechtStef Freriks bij RTL- Editie NL

24 maart  Stef Freriks bij RTL -Editie NL


N.a.v. een hoofrol voor de wichelroede bij een explosie zijn er tv-opnames met Stef Freriks gemaakt om te laten zien dat een wichelroede wel degelijk gebruikt kan worden bij het opsporen van gasleidingen etc. Fotograaf en reporter waren in ieder geval overtuigd. Het desbetreffende artikel wat de aanleiding was tot de tv-opnames kunt u op onze nieuwspagina lezen.

De tv-opnames  uitgezonden door RTL-Editie NL kunt u via de volgende link bekijken :
http://www.rtl.nl/components/actueel/editienl/miMedia/2009/week13/di_wichelroede.avi_plain.xml


Bent u  nieuwsgierig geworden naar de werking van de wichelroede, volg dan bij ons de 2-daagse wichelroedecursus.  Kijk voor meer info onder Cursussen.

 

 

 

 

Hoofdrol wichelroede bij explosie

Door IRIS VAN DEN BOOM
UTRECHT - IJB Geotechniek BV dat door het openbaar ministerie verantwoordelijk wordt gehouden voor de explosie op winkelcentrum Overkapel in januari 2006, vindt zichzelf niet schuldig.
Algemeen directeur Groen is dan ook oneens met de 25.000 euro boete die het OM gistermiddag heeft geeist tegen het grondbedrijf.

Winkelcentrum Overkapel in Overvecht-Zuid werd op 10 januari 2006 verwoest, na een ontploffing als gevolg van een gaslek. Vijf mensen raakte gewond, onderwie een meisje van 12 jaar zeer ernstig. Zij lag weken in coma en is een groot deel van haar geheugen kwijt.

IJ Geotechiek BV uit Lemmer zegt als bedrijf niet verantwoordelijk te zijn voor het gaslek. Het lek ontstond na een fout van twee werknemers, die sondeerwerkzaamheden - een soort boringen met een holle buis - moesten uitvoeren. Zij stuitten onverwacht op een gasleiding, waardoor uiteindelijk een explosie plaatsvond. Een hoofdrol bij de inschattingsfout blijkt te zijn weggelegd voor een wichelroede, waarmee de mannen werkten.

Bij hun werkopdracht hadden de twee sondeermeesters geen zogenaamde Klic-melding gekregen: een plattegrondje waarop staat waar in de grond (gas)leidingen liggen. Dat had volgens IJ Geotechniek BV het signaal moeten zijn om niet te beginnen met het sonderen. De mannen grepen evenwel naar een wichelroede om mogelijke leidingen op te sporen. Een methode die wel vaker werd gebruikt, maar volgens deskundigen geen wetenschappelijke waarde heeft. In tegenstelling tot de bevinding van de wichelroede, lag er op de bewuste plek weldegelijk een gasleiding in de grond.

Het OM vindt dat het grondbedrijf 'grovelijk onvoorzichtig heeft gehandeld' door in een woonwijk de wichelroede-methode te gebruiken. Het bedrijf zélf is net zo verantwoordelijk voor de explosie als de twee werknemers, vindt het OM. Leidinggevenden wisten immers dat de omstreden methode wel vaker werd ingezet. En dus eiste de officier van justitie een boete van 25.000 euro. De sondeermeesters hebben inmiddels een schikking van 750 euro betaald voor hun persoonlijke aandeel.

Energiebedrijf Eneco dat het gaslek dichtte, maar het terrein vrijgaf voordat het gevaar was geweken, heeft een schikking van 35.000 euro aangeboden gekregen. Het bedrijf moet een artikel plaatsen in een vaktijdschrift over de explosie.

De rechtbank doet over twee weken uitspraak.

 Gelukkige Koeien geven meer melk

Bron: www.nu.nl
Uitgegeven: 28 januari 2009 16:38
Laatst gewijzigd: 28 januari 2009 16:38 


LONDEN - Koeien met namen als Bertha of Clara geven meer melk dan hun soortgenoten zonder naam. Dat blijkt uit Brits onderzoek dat woensdag is gepubliceerd in het online wetenschappelijke tijdschrift Anthrozoös.Koeien die op een persoonlijke manier worden behandeld, kunnen tot wel 280 liter melk per jaar meer produceren, aldus experts van de Newcastle University.
''Net als mensen voelen koeien zich ook gelukkiger en ontspannender als ze wat meer aandacht krijgen'', zei Catherine Douglas, die het onderzoek uitvoerde.

 

Melkproductie
''Door de individualiteit te benadrukken, zoals het dier bij de naam te noemen of er meer contact mee te hebben tijdens het opgroeien, verbeteren we niet alleen het welzijn van de koe en zijn beeld van mensen, maar vermeerderen we ook de melkproductie.''
Het onderzoek is gebaseerd op gesprekken met ruim vijfhonderd melkveehouders in Groot-Brittannië. Een Britse melkveehouder beaamt de resultaten van het onderzoek: ''Het is heel belangrijk om koeien elk afzonderlijk te benaderen. De beesten zijn niet alleen ons vee, maar maken ook deel uit van de familie.''

« Vorige  1 2 3 4 5  Volgende »

Bestellen producten / reserveren cursussen: www.steffreriks.nl


Stef Freriks is gespecialiseerd in probleemoplossingen voor zowel mens, dier als gewas. Alles is energie en die kan positief uitpakken maar ook (heel) verkeerd. Onderzoek van energie maakt duidelijk dat ziekten bij mens, dier of gewas in duidelijke mate ook energetisch van oorsprong zijn.

H.S. Freriks

Contact formulier

0412-457444